В мандрата

Нашата мандра се намира в полите на Витоша. Перфектното съчетание на природа и чистота на атмосферата ни дават конкурентно предимство и ни позволяват да произвеждаме едни от най-натуралните и качествени продукти на българския пазар. Ние обаче не разчитаме само на природните дадености. Ежедневно работим и усъвършенстваме технологията на производство.

Непрекъснато следим за качеството на млякото, което се доставя с наши цистерни от фермите. Подходът към производителите ни е индивидуален, но със всеки от тях сме сключили договор, който задължава да бъдат спазвани държавния стандарт и сертификационните изисквания.

Мандрата ни е сертифицирана по FSSC 22000 и TUV REILAND. Фирмата ни работи по годишен мониторинг план който е съгласуван с БАБХ София град. От 2001 г. работим под ръководството на "Сердика-94" ООД.

Месечното преработваме около 300 тона прясно мляко, от което произвеждаме около 400 000 кофички кисело мляко, 40 тона краве сирене и за 4 месеца от годината по 20 тона овче сирене. Дългогодишното ни сътрудничество с известни вериги супермаркети, доказва безкомпромисното качество на нашите продукти.